ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία μας BELLA ΕΠΕ είναι ελληνική βιοτεχνία που δραστηριοποιείται από το 1965 στην κατασκευή υποδημάτων αν και τα φυσικά πρόσωπα αυτής είναι στο χώρο από το 1950.

Πρωτοπόροι λοιπόν στην σαγιονάρα και γενικότερα στα σανδάλια με πρώτη ύλη για την σόλα την πολυουρεθάνη φροντίζουμε μισό αιώνα τώρα να είμαστε πάντα ενημερωμένοι, μέσα στην εποχή και στη τρέχουσα μόδα παρατηρώντας τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα αυτό.

Το εργοστάσιο μας στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 2000 τμ. στο Χαϊδάρι Αττικής και είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Οι σαγιονάρες μας είναι από υλικά υψηλών προδιαγραφών με έμφαση στην άνεση και στην ανατομία.

Ασχολούμαστε με την χονδρική πώληση και ως εκ τούτου όλα τα καταστήματα έχουν την δυνατότητα :

• να παραγγείλουν τα σχέδια που προτιμούν…
• σε όποια νούμερα επιθυμούν…
• σε όποια ποσότητα θέλουν.
• Τα υποδήματα παραδίδονται το γρηγορότερο δυνατόν με δικά μας αυτοκίνητα για τον νομό Αττικής και μεταφορικές εταιρείες για την υπόλοιπη Ελλάδα.
• Οι τρόποι πληρωμής μας είναι ευέλικτοι και προσαρμοσμένοι στις ανάγκες της εποχής.

Για όλους τους παραπάνω λόγους παραμένουμε δυναμικά στην ελληνική αγορά με μοναδικό μας στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

3όρωφο κτίριο:Γραφεία και χώροι αποθήκευσης
Ισόγειο κτίριο: Χώροι παραγωγής
Ιδιωτικός χώρος για Parking πελατών

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΣ

Είμαστε ελληνική βιοτεχνία με παραγωγή και διάθεση αρίστης ποιότητας σαγιονάρες από πλευράς ανατομίας και υλικών, μεγάλη και σύγχρονη ποικιλία σχεδίων.